Verzending & retourneren

Verzending

Verzending is gratis voor alle bestellingen. Wij leveren momenteel alleen binnen Nederland.

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 1-4 werkdagen te leveren. Soms kan dit langer duren, bijvoorbeeld bij levering naar de Waddeneilanden.

De methode voor verzending hangt af van de door jou gekozen productoptie:

  • XL-S Medical PRO 1 maand: verzending via reguliere brievenbuspost met PostNL.

  • XL-S Medical PRO 3 maand: verzending via pakketpost met GLS.

Houd er rekening mee dat PostNL niet op zondag en maandag levert. GLS levert niet op zaterdag en zondag.

Retourneren

Je hebt een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Je kan het retourformulier en verzendlabel hier bekijken en downloaden. Het retourformulier inclusief verzendlabel is eveneens te vinden en te downloaden op jouw accountpagina.

Vul het retourformulier en verzendlabel zo volledig mogelijk in en voeg het formulier bij de bestelling die je wilt retourneren. Plak het verzendlabel op de doos (volg hiervoor de plakinstructies zoals aangegevens op het retourformulier) en stuur het pakketje retour.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren, nadat wij het product terug ontvangen hebben. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat werd gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Indien je een klacht hebt over het door jou ontvangen product verzoeken wij je voordat je het product retourneert contact op te nemen met onze klantenservice via info@xls-medical.nl.