mynudgeplan by XL-S

Jouw hulp voor gezond en blijvend gewichtsverlies

mynudgeplan by XL-S is een persoonlijk 12-weken afslankplan, dat je helpt om beter te eten, meer te bewegen en de juiste mindset aan te nemen.

Kies jouw productoptie:

Levering: gemiddeld 1-4 werkdagen, klik hier voor meer informatie.

iDEAL 300x75 dubbel

mastercardicons8-visa-240

Hoe werkt het

XL-S Medical PRO

Meer product info

mynudgeplan by XL-S is een persoonlijk afslankplan, dat je op weg helpt naar een gezonde levensstijl. Met je mynudgeplan by XL-S plan krijg je:

 • Persoonlijk 12-weken plan dat je kan vinden in de mynudgeplan app. Elke week ontvang je persoonlijke nudges, samen met recepten, workouts en mindset oefeningen. Gebruik de app om je progess te tracken of inspiratie en tips van anderen te lezen in de community.

 • XL-S Medical PRO helpt je tot 5x meer gewicht te verliezen dan met alleen diëten (klinische studie, gemeten over 12 weken vs. placebo).

Je ontvangt een persoonlijke activatiecode waarmee je je account in de app kan activeren en je 12-weken plan kan starten. We geven je 16 weken om je 12-weken plan te voltooien. Als je het gevoel hebt dat je een pauze nodig hebt, of als je een vakantie gepland hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat je plan verloopt.

XL-S Medical PRO bevat Okranol™, een uniek gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke oorsprong met klinisch bewezen functie. Het bindt met voedingsvetten en verlaagt zo je lichaamsgewicht en je vetpercentage, en helpt je tot 5x meer gewicht verliezen dan met alleen diëten (klinische studie, gemeten over 12 weken vs. placebo).

XL-S Medical PRO zorgt ook voor:

 • Verminderen van bestaand lichaamsvet*

 • Verminderen van centimeters op heupen en taille*

 • Verlagen van je BMI*

Gebruiksaanwijzing

Neem driemaal per dag twee capsules, onmiddellijk na je maaltijd.

water glasses

Vergeet niet om gedurende de dag twee liter water te drinken. Neem niet meer dan 6 capsules XL-S Medical PRO per dag. Sla je een maaltijd over? Neem toch je capsules.

XL-S Medical PRO is een MEDISCH HULPMIDDEL. Zijn veiligheid en effectiviteit werden onderzocht volgens de richtlijn betreffende medische hulpmiddelen 93/42/EEG.

XL-S Medical PRO is een MEDISCH HULPMIDDEL voor doeltreffende gewichtscontrole, indien gecombineerd met een evenwichtig dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Meer productinformatie:

 • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

 • Geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

 • Geen laxeermiddel.

 • Geschikt voor langdurig gebruik.

Werking Okranol™

 1. XL-S Medical PRO interageert met ingenomen vet in het bovenste deel van de maag.

 2. De niet-oplosbare vezel van Okranol™ in XL-S Medical PRO bindt het voedingsvet en vormt zo in de maag een vet-vezelcomplex.

 3. De oplosbare vezels & plantenslijm van Okranol™ maken een stabiele vloeibare gel die de vet-vezel complexen versterken.

 4. De vet-vezelcomplexen zijn te groot om opgenomen te kunnen worden door de darm en verlaten zo het lichaam.

Ontdek de app

De mynudgeplan app geeft je toegang tot jouw persoonlijke 12-weken plan, altijd en overal! Download “mynudgeplan by XL-S” in de app store of google play store en ga van start!

 • Wekelijkse uitdagingen, nudges, voor voeding, beweging en mindset

 • Honderden gezonde recepten, workout video's en mindset oefeningen

 • Handige voortgangstracker om je gewicht, activiteit en calorie-inname bij te houden

 • Een gezellige community waar je tips en ervaringen van anderen kan lezen