FAQ

Veelgestelde vragen

XL-S Medical PRO

mynudgeplan

Verzending en bestelling

XL-S Medical PRO bevat Okranol™ en helpt je tot 5 keer meer gewicht verliezen dan met een dieet alleen. Het verlaagt je BMI, vermindert je vetpercentage en je heup- en buikomtrek en helpt je gewicht te verliezen. Na slechts één maand zie je al resultaten! (In een klinische studie, gemeten over 12 weken versus placebo)

We raden je aan om onmiddellijk na je ontbijt, lunch en avondmaal twee capsules XL-S Medical PRO te nemen. Neem niet meer dan zes capsules per dag. Drink tijdens de dag ook voldoende water om je lichaam te hydrateren. Onze experts raden je daarom aan om bij elke maaltijd een groot glas water te drinken en een klein glas tussen de maaltijden.

XL-S Medical PRO bevat Okranol™, een exclusief, gepatenteerd, natuurlijk vezelcomplex met klinisch bewezen functie. Het bindt met voedingsvetten en verlaagt zo je lichaamsgewicht en je vetpercentage, en helpt je tot vijfmaal meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen (In een klinische studie, gemeten over 12 weken versus placebo).

XL-S Medical producten kunnen worden gebruikt tot de vervaldatum die op het product vermeld staat.

We raden aan om XL-S Medical PRO minstens een maand te gebruiken, afhankelijk van je streefgewicht. Voor een duurzaam resultaat raden we aan om niet meer dan een kilogram per week af te vallen.

Licht je arts in over het gebruik van XL-S Medical en dat je probeert om gewicht te verliezen. Zo kunnen mogelijke neveneffecten goed worden gecontroleerd. We raden dit vooral aan als je diabetesmedicatie of cholesterolverlagende middelen neemt.

Het gebruik van XL-S Medical PRO wordt niet aangeraden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Neen. Het is mogelijk dat geopende capsules XL-S Medical PRO niet even goed werken.

Ja, de Code reclame voor Medische zelfzorg Hulpmiddelen (CMH) 2019 is van toepassing. Klik hier voor de tekst van de CMH

mynudgeplan is een persoonlijk, 12-weken afslankplan. Elke week ontvang je persoonlijke “nudges” die je zullen helpen om beter te eten, meer te bewegen en je mindset te verbeteren. Naast beter eten en meer bewegen, helpt XL-S Medical PRO jou om tot 5 keer meer gewicht te verliezen dan met alleen diëten (klinische studie, gemeten over 12 weken vs. placebo).

Elke week, helpen we je om drie nudges te selecteren. Eén voor voeding, één voor beweging en één voor mindset. De definitie van een nudge is “een vriendelijk duwtje in de goede richting”. Jouw persoonlijke nudges zijn kleine challenges, wekelijkse opdrachten, die jou zullen helpen op weg naar een gezondere levensstijl. De nudges zijn gebaseerd op je antwoorden op de vragenlijst die je aan het begin van mynudgeplan krijgt.

mynudgeplan is een 12-weken plan. Wij geloven niet in snelle diëten, maar in het aanpassen van je levensstijl, en dit gaat niet over 1 nacht ijs. Gedurende 12 week helpen we je stap voor stap beter te eten, meer te bewegen en je mindset te verbeteren. We helpen je om nieuwe, gezondere gewoontes aan te nemen, en deze toe te voegen aan je dagelijkse routine, hiervoor is een periode van ten minste 12 weken aangeraden.

Je kan de mynudgeplan app gebruiken zolang als je wil. Jouw persoonlijk 12-weken plan zal voor een periode van 16 weken beschikbaar zijn in de app. Dus als je een korte pauze wil nemen, of op vakantie gaat, hoef je je geen zorgen te maken dat je plan meteen verloopt. Na 16 weken kan je verder met de gratis versie, waarin je toegang hebt tot je profiel, eetdagboek en progress, of je kan een nieuw 12-weken plan kopen.

Je hebt een activatiecode nodig om je persoonlijke 12-weken afslankplan te starten. Je kan een activatiecode krijgen door één van onze productopties te kopen (XL-S Medical PRO 1 maand of 3 maanden). Jouw activatiecode is geprint op een speciaal kaartje, dat in de doos van je product zit.

Als je je activatiekaartje verloren bent of je kaartje zat niet bij in je product kan je contact met ons opnemen via support@mynudgeplanxls.nl

Zodra je mynudgeplan by XL-S besteld hebt, doen wij ons best om jouw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer je je product ontvangt, kan je een activatiekaartje met actievatiecode in je doos vinden. Download de mynudgeplan app van app store of google play store. Open de app en vul je e-mail en activatiecode is, daarna ontvang je een unieke pin code waarmee je kan inloggen en ziezo – je kan starten met je persoonlijke plan!

De eerste stap van mynudgeplan is het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Hierin identificeren we jouw persoonlijke uitdagingen op het vlak van gewichtsverlies, je huidige fitness level, en leren we meer over je levensstijl. De nudges die je ontvangt zullen hierop afgestemd zijn. Je kan je plan nog meer personaliseren door zelf de workouts, recepten en oefeningen te kiezen die jou aanspreken.

Bestellingen worden gratis verstuurd via mail of pakketpost

In 4 eenvoudige stappen:

  1. Kies je productoptie en voeg dit toe aan je winkelwagen. Ga naar bestellen.

  2. Log in op je account of maak een account aan bij het plaatsen van je bestelling.

  3. Controleer en regel je bestelling. Vul je adres en enkele andere gegevens in.

  4. Rond af door te betalen. Dat kan met een iDeal of credit card.

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 1-4 werkdagen te leven. Soms kan dit langer duren, bijvoorbeeld bij levering naar de Waddeneilanden.

De methode voor verzending hangt af van jouw product optie:

  • XL-S Medical PRO 1 maand: verzending via reguliere brievenbuspost met PostNL.

  • XL-S Medical PRO 3 maand: verzending via pakketpost met GLS.

Wanneer je niet thuis bent op het moment van en het kan niet bij de buren worden afgegeven, dan wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden. Je vindt hierover meer informatie op het briefje dat de bezorger bij je in de brievenbus achterlaat.

Het is mogelijk om een bestelling van buiten Nederland te plaatsen, maar helaas verzenden wij momenteel alleen binnen Nederland. Je moet dus wel een Nederlands leveringsadres opgeven.

Je kan op de volgende manieren betalen: Via iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard), Apple Pay en Google Pay.

Met Ideal kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afronden met jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Met creditcard vul je jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig in en zorgen wij samen met jouw creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling.

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels en in apps. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas. Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij.

Google Pay is een snelle makkelijke manier om te betalen op websites, in apps en in winkels door middel van een app. In deze app kan je al je betaalkaarten opslaan en koppelen aan je google account. Google Pay is een uiterst veilige betaalmethode.